Vraag direct gratis consult aan

Wie wij zijn?


Zeer ervaren, maar vooral zeer gepassioneerde huidtherapeuten die gek zijn op het vak. Dat is wie wij zijn. Onze passie is onze kracht.

Met veel liefde voeren we onze werkzaamheden uit. Het resultaat staat voorop. Samen met onze patiënten en cliënten.


MARIEKE VAN EGTEN

De IPL lichtflitsbehandelingen, de DAS-PLASMA behandelingen en de tepeltatoeages worden uitgevoerd door Marieke van Egten, tevens eigenaar van Dermacos.

“Vanaf mijn 23e raakte ik gefascineerd door de huid. Het is niet alleen het grootste, maar ook één van de belangrijkste organen die we hebben. Onze huid beschermt immers ons hele lichaam.”

"Het heeft er toe geleid dat ik me inmiddels volledig heb toegelegd op lichtflitsbehandelingen. De prachtige resultaten die ik dagelijks bereik maken niet alleen mij, maar ook mijn patiënten erg blij. 'Doe waar je de beste in bent en versnipper niet.', is mijn motto. Doe een paar dingen goed en niet alles slechts half. Ik bedoel daarmee dat ik me focus op de behandeling van dat moment en op niets anders. Aandacht, daar gaat het om."


SASKIA VRENEGOOR

Huidtherapeut Saskia Vrenegoor heeft zich volledig toegelegd op het behandelen van acne, littekens en oedemen.

“Van origine ben ik schoonheidsspecialiste. Ik kreeg echter steeds meer interesse in de zieke en aangetaste huid en wilde graag huidproblemen proberen te verminderen en zo mogelijk op heffen. In 1995 besloot ik dan ook de opleiding huidtherapie aan de Hogeschool Utrecht te volgen, die ik in 1998 heb afgerond.”

“De acne- en littekenbehandelingen en oedeembehandelingen waaronder ook het aanmeten van therapeutisch elastische kousen worden door mij uitgevoerd. Marieke en ik vullen elkaar op deze manier uitstekend aan.”

 

 Marieke en Saskia


Zowel Marieke, als Saskia zijn BIG-geregistreerd, lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten en staan ingeschreven in het Kwaliteitsregister voor Paramedici.

 Logo's van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten en het Kwaliteitsregister voor Paramedici om aan te geven dat Dermacos bij beide aangesloten is

Wilt u meer weten over onze behandelingen? We hebben zoveel mogelijk informatie verzameld op deze site. Maar we leggen het ook graag persoonlijk aan u uit in een gesprek, via de telefoon of mail. Schroom dus niet en neem contact met ons op. U bent van harte welkom. Altijd.

Ons adres :

DERMACOS Centrum voor Cosmetische Dermatologie
Nieuwe Steen 10
1625 HV Hoorn - Noord Holland

Tel: 0229 - 29 82 72

Dermacos ligt op 2 minuten loopafstand van de bushalte en is vanaf de A7 makkelijk bereikbaar. Zie routebeschrijving en volg de blauw-witte borden.