Vraag direct gratis consult aan

DAS Plasmalift te mooi om waar te zijn?


Een goede vriendin van me informeerde laatst over de nieuwe behandelmethode die ik begin dit jaar in onze kliniek heb geïntroduceerd : DAS-PLASMA Plasmalift.

Sceptisch
Met een behoorlijk sceptische ondertoon vroeg ze zich hardop af, of het iets voor haar zou zijn. Ze twijfelde namelijk al een tijd lang over een kleine ooglidcorrectie, maar wilde onder geen beding een operatie. Deze nieuwe techniek leek haar een uitkomst. Of toch te mooi om waar te zijn?

Met 100% overtuiging heb ik haar verteld dat de behandeling echt een aanrader is. Zeker voor kleine correcties als licht overhangende oogleden, een diepe frons of bijvoorbeeld rokerslijntjes. En ik kan het weten, ik heb inmiddels de nodige ervaring op gedaan met de DAS-PLASMA Plasmalift en het zelf ondergaan!

Nieuwe techniek
Deze nieuwste methode is volledig veilig. Het is een revolutionaire technologie die gebruik maakt van een ‘laag-voor-laag-techniek’ en behandelt alleen het huidoppervlak. We werken zonder scalpels, snijden en hechtingen, wat het een uitstekend alternatief maakt voor diverse kleine chirurgische ingrepen tegen huidveroudering, huidproblemen en huidoneffenheden.

Overtuigd van mijn positieve aanbeveling, zijn we aan de slag gegaan en hebben we twee behandelingen uitgevoerd. De onderkant en de bovenkant van het oog. En nu, na drie maanden, is het eindresultaat goed zichtbaar. De huid heeft echt een tijdje moeten herstellen, het is even voorzichtig aan doen in de zon, maar zonder mesjes, naalden en hechtingen zijn haar boven oogleden gelift en onderoogleden strakker.

Het resultaat?
De DAS-Plasmalift te mooi om waar te zijn? Mijn goede vriendin, is nog steeds een goede vriendin ‘-) Hoewel het haar niet helemaal is meegevallen qua hersteltijd, is ze erg blij met het uiteindelijke resultaat en heb ik haar toestemming om haar verhaal te mogen inzetten als een aanbeveling!

Meer weten? Schroom niet en vraag het ons. We geven u graag alle informatie.

IMG_4869