Vraag direct gratis consult aan

Tepeltatoeage


Na een borstreconstructie bestaat de mogelijkheid een tepel en/of tepelhof te tatoeëren. Onze huidtherapeut Marieke van Egten heeft aan de voet gestaan van het ontwikkelen- en het maken van tepeltatoeages door de huidtherapeut.

"Het is echt mijn kindje, ik tatoeëer nu ruim 30 jaar tepels. Het blijft zoals mijn patiënt en ik het altijd gekscherend noemen 'de kers op de taart'. Er is een heel ingrijpend behandel traject aan vooraf gegaan en al die verhalen komen boven tijdens het tatoeëren. Een stuk verwerking door de patiënt hoort erbij en een goed luisterend oor van de therapeut, is enorm belangrijk. Na 3 tot 4 sessies bewonder je dan samen het prachtige eindresultaat…”

Mogelijkheden en resultaten
Als de gezonde tepel van de andere borst groot genoeg is, kan de helft van deze tepel worden getransplanteerd naar de gereconstrueerde borst. Wij kunnen dan daarna om deze 'nieuwe' tepel een tepelhof tatoeëren. Wij proberen bij een tepeltatoeage zo dicht mogelijk de kleur van de natuurlijke tepelhof te benaderen en qua vorm ook een zo acceptabel mogelijk resultaat te bereiken. Als het na de borstreconstructie niet mogelijk is de helft van de gezonde tepel te transplanteren kunnen wij, door het gebruikmaken van een aantal kleuren, optisch een zo natuurlijk mogelijke tepel- en tepelhof maken, het zogenaamde 3D effect.

Vergoeding
Een tepeltatoeage wordt door vrijwel alle zorgverzekeraars vergoed vanuit de basisverzekering, mits uitgevoerd door een BIG-geregistreerde huidtherapeut

Laat u goed door ons informeren over tepeltatoeage na een borstreconstructie en maak een afspraak voor een (vrijblijvend en gratis) adviesgesprek.

 

Een mooi en dankbaar resultaat na drie sessies.

tepeltatoeage_1.jpgtepeltatoeage_2.jpgtepeltatoeage_3.jpg


Terug naar Behandelingen Ga naar Tarieven
Ga naar Vergoedingen


Heeft u vragen, bel ons dan gerust (tel: 0229 - 29 82 72). Onze medewerkers zullen uw vragen graag beantwoorden. Ook een afspraak voor een adviesgesprek, of een behandeling kunt u telefonisch maken. Op verzoek kan schriftelijke informatie worden toegestuurd. Wij werken uitsluitend volgens afspraak.

Naar de contactpagina