Vraag direct gratis consult aan

Een egale huid? Het kan!


Microdermabrasie is een intensieve gezichtspeeling waarbij gebruik wordt gemaakt van zeer fijne en zuivere kristallen. Microdermabrasie wordt gebruikt om de aanmaak van nieuwe huidcellen te stimuleren. De behandeling met microdermabrasie geeft doorgaans een mooi resultaat in de verschillende huidlagen. Microdermabrasie behandeling is nagenoeg pijnloos en er is sprake van een korte herstel periode.

Het resultaat
Microdermabrasie werkt in de bovenste laag van onze huid. De opperhuid. Door middel van kristallen wordt de huid afgeschaafd en de dode huidcellen verwijderd. Dit verhoogd de productie van collageen en elastine en stimuleert de doorbloeding. Bovendien bevordert het verwijderen van de dode huidcellen de aanmaak van nieuwe cellen. Poriën worden hierdoor minder grof en pigmentvlekjes en fijne rimpeltjes vervagen. Na de microdermabrasie behandeling zal de huid zichtbaar gladder aanvoelen én egaler en strakker uitzien

Microdermabrasie behandeling is bijzonder geschikt voor de droge en ruwe huid, acne (acne littekens), de onreine huid, vette huid, verslapte huid, rokers huid, grove poriën, grauwe huid, striae, vermoeide huid, zonbeschadigde huid.

Combinatie behandelingen
De behandeling wordt vaak gecombineerd met andere behandelingen voor een optimaal resultaat. Na de behandeling kan de huid enige uren lichtrood van kleur zijn. Soms zijn er kleine schaafwondjes of rode strepen aanwezig, dit is afhankelijk van de intensiteit van de behandeling. Meestal gaat de huid na twee dagen licht schilferen. Hierover krijgt u uiteraard aanvullend advies van de huidtherapeut.

Microdermabrasie geeft het beste resultaat in kuurverband. Het aantal behandelingen hangt af van de indicatie en is dus per persoon verschillend. Gemiddeld zijn zes tot acht behandelingen nodig met een tussenpoos van een à twee weken. Om uw huid in goede conditie te houden kan in overleg met de huidtherapeut de behandeling herhaald worden.

Maak eens een afspraak met onze huidtherapeut Saskia Vrenegoor en laat u zich goed informeren. Samen kunnen we de kwaliteit van uw huid zichtbaar te verbeteren.

microdermabrasie3.jpgmicrodermabrasie.jpg

Voor en na een behandeling

Voor en na één behandeling.


Terug naar Behandelingen Ga naar Tarieven
Ga naar Vergoedingen


Heeft u vragen, bel ons dan gerust (tel: 0229 - 29 82 72). Onze medewerkers zullen uw vragen graag beantwoorden. Ook een afspraak voor een adviesgesprek, of een behandeling kunt u telefonisch maken. Op verzoek kan schriftelijke informatie worden toegestuurd. Wij werken uitsluitend volgens afspraak.

Naar de contactpagina