Vraag direct gratis consult aan

Huidveroudering vertragen? Het kan!


Met ouder worden, gaat de kwaliteit van onze huid achteruit. Naast dit feit, dragen hormonale veranderingen als zon, roken en stress ook een steentje bij. TCA en Jessner peelingen zijn bij uitstek geschikt om de huidveroudering te vertragen. De behandeling verbetert de algehele huidstructuur en egaliseert de huid

Het resultaat
Door TCA en Jessner peelingen verdwijnen kleine pigmentvlekjes. De huidstructuur verfijnt, poriën worden kleiner en doordat de huidfuncties worden geactiveerd, oogt de huid zichtbaar strakker. Fijne lijntjes en rimpeltjes vervagen. De huid ziet er strakker, gladder én gezonder uit.

De behandelingen zijn uitermate geschikt om de structuur van een, bijvoorbeeld door de zon, beschadigde huid te verbeteren. De Jessner/TCA Peeling behandelt de huid dieper dan overige peelings zoals een fruitzuurpeeling of een glycolzuurpeeling.

Maak eens een afspraak met onze huidtherapeut Saskia Vrenegoor en laat u zich goed informeren. Samen kunnen we de kwaliteit van uw huid zichtbaar te verbeteren.

Naar aanleiding van uw wensen en de mogelijkheden bepalen we tijdens een adviesgesprek welke peeling voor uw huid het beste is. Om een zo goed mogelijk resultaat te krijgen wordt standaard een kuur van drie behandelingen gevolgd. Daarnaast wordt u uiteraard geïnformeerd over de juiste verzorgingsproducten voor thuisgebruik om het resultaat optimaal te houden.


Terug naar Behandelingen Ga naar Tarieven
Ga naar Vergoedingen


Heeft u vragen, bel ons dan gerust (tel: 0229 - 29 82 72). Onze medewerkers zullen uw vragen graag beantwoorden. Ook een afspraak voor een adviesgesprek, of een behandeling kunt u telefonisch maken. Op verzoek kan schriftelijke informatie worden toegestuurd. Wij werken uitsluitend volgens afspraak.

Naar de contactpagina